Het team

Maak kennis met ons.

Monique Ebbens-Carton

monique

Monique Ebbens – Carton

Sinds begin 2009 ben ik als dierenarts voor gezelschapsdieren werkzaam. Gedurende die periode heb ik mij verdiept op het gebied van diervoeding en ben ik als allround dierenarts werkzaam geweest bij verschillende praktijken. 

Voor mij is het belangrijk om te werken met een persoonlijke benadering. En waar kan dat beter dan in mijn eigen praktijk?

Daarom ben ik  17 september 2012 dierenkliniek ‘t Spoor gestart.

Harm, Tess en Hidde Ebbens

DSC_8879.JPG

Harm Ebbens

Ik ben de man van Monique en ook een van de dierenartsen. Ik ben voornamelijk werkzaam 'aan de achterkant' van de praktijk. Dit zijn voornamelijk de operaties en daarnaast maak ik meestal de rontgenfoto's. Verder doe ik ook de administratie van de praktijk en behandel ik meestal de konijnen.

Ik ben normaliter als dierenarts aanwezig op elke doordeweekse dag behalve woensdag, maar ik ben elke dag wel een paar uur op de praktijk.

Monique, Harm, dochter Tess en zoontje Hidde wonen bij de kliniek en daarom zullen jullie Tess en Hidde ook geregeld zien.

Kelly Raaijmakers

kelly

Kelly Raaijmakers

In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente para-veterinair. Ik heb mijn diploma behaald op het prinsentuin collega in Breda. Tijdens mijn studie heb ik een aantal stages bij Dierenkliniek 't Spoor gelopen en na mijn afstudeerstage ben ik in dienst gekomen. U zult mij zien achter de balie of spreken aan de telefoon, maar ik assisteer ook heel graag 'achter de schermen' bij de operaties en de opnamepatiënten. Mijn hondje Bibi houdt mij gezelschap in mijn vrije tijd.

Ik ben alle doordeweekse dagen en elke 3de zaterdag,  behalve de woensdag aanwezig.

 

Joyce van Gorp

IMG_8296.JPG

Joyce van Gorp

In 2015 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente para-veterinair aan de Helicon in Den Bosch. Ook ik heb tijdens mijn studie enkele stages gelopen bij Dierenkliniek 't Spoor en daarna mocht ik blijven.

Ik ben normaliter alle doordeweekse dagen en elke 3de zaterdag, behalve de dinsdag aanwezig om u vragen te beantwoorden aan de balie of aan de telefoon en om de dierenartsen te assisteren.

In mijn vrije tijd zorg ik samen met vriend Toby voor mijn hondjes Chanel en Holly.

 

Joyce Tra

IMG-20191105-WA0027.jpg

Joyce Tra

Ik ben in 2018 afgestudeerd als paraveterinair aan het prinsentuin college in Breda. Mijn afstudeerstage heb ik bij Dierenkliniek 't Spoor gelopen en daarna mocht ik blijven.

Normaliter werk ik alle doordeweekse dagen en elke 3e zaterdag, behalve de woensdag om u te helpen aan de balie of aan de telefoon. Ook assisteer ik heel graag bij de operaties.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd tussen de paarden door.

Anouk Rommen

Anouk.jpg

Anouk Rommen

Ik ben in 2020 afgestudeerd als paraveterinair. Ook ik heb mijn afstudeerstage bij Dierenkliniek 't Spoor gelopen en ook ik mocht daarna blijven.

Normaliter werk ik alle doordeweekse dagen ik assisteer voornamelijk in de spreekkamer maar natuurlijk ook achter de balie en bij de operaties.

In mijn vrije tijd heb ik veel plezier met mijn hondje Mylo.