Het team

Maak kennis met ons.

Monique Ebbens-Carton

monique

Monique Ebbens – Carton

Sinds begin 2009 ben ik als dierenarts voor gezelschapsdieren werkzaam. Gedurende die periode heb ik mij verdiept op het gebied van diervoeding en ben ik als allround dierenarts werkzaam geweest bij verschillende praktijken. 

Voor mij is het belangrijk om te werken met een persoonlijke benadering. En waar kan dat beter dan in mijn eigen praktijk?

Daarom ben ik  17 september 2012 dierenkliniek ‘t Spoor gestart.

Danielle van Hout - Claessens

danielle

Daniëlle van Hout - Claessens

In 2011 ben ik afgestudeerd als dierenarts en na een tweetal andere praktijken ben ik bij Dierenkliniek 't Spoor gekomen.

Ik streef een persoonlijke benadering na, het persoonlijk contact maakt het werk extra leuk.

Ik ben normaliter aanwezig op maandagochtend, dinsdag, donderdagmiddag, vrijdag en om de zaterdag. U ziet mij vooral in de spreekkamer en ik maak de echo's.

De andere dagen geniet ik samen met mijn man Ben, Katten Timon en Pumba volop van mijn dochtertjes Imke en Fenne.

 

Harm, Tess en Hidde Ebbens

DSC_8879.JPG

Harm Ebbens

Ik ben de man van Monique en ook een van de dierenartsen. Ik ben voornamelijk werkzaam aan de achterkant van de praktijk. Dit zijn voornamelijk de operaties en daarnaast maak ik vaak de rontgenfoto's. Verder doe ik ook de administratie van de praktijk.

Ik ben normaliter als dierenarts aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, maar ik ben elke dag wel een paar uur op de praktijk.

Monique, Harm, dochter Tess en zoontje Hidde wonen bij de kliniek en daarom zullen jullie Tess en Hidde ook geregeld zien.

Kelly Raaijmakers

kelly

Kelly Raaijmakers

In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente para-veterinair. Ik heb mijn diploma behaald op het prinsentuin collega in Breda. Tijdens mijn studie heb ik een aantal stages bij Dierenkliniek 't Spoor gelopen. Sinds juni 2014 ben ik de vaste assistente op de praktijk. U zult mij vaak zien in de spreekkamer of achter de balie ook beantwoord ik uw vragen aan de telefoon. Hondje Bibi houdt mij gezelschap in mijn vrije tijd.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag,  vrijdag en elke 3de zaterdag.

 

Joyce van Gorp

IMG_8296.JPG

Joyce van Gorp

In 2015 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente para-veterinair aan de Helicon in Den Bosch. Ook ik heb tijdens mijn studie enkele stages gelopen bij Dierenkliniek 't Spoor en daarna mocht ik blijven.

Ik ben normaliter aanwezig op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en elke 3de zaterdag om u vragen te beantwoorden aan de balie of aan de telefoon en om de dierenartsen te assisteren.

In mijn vrije tijd zorg ik voor mijn hondje Chanel.

 

Mayva Janssens

DSC_8787.JPG

Mayva Janssens

In 2015 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente paraveterinair op het Helicon in Den-Bosch. Na mijn afstuderen heb ik 3 jaar bij een andere dierenkliniek gewerkt en sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij dierenkliniek 't Spoor.

Ik ben normaliter aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en elke 3de zaterdag.

In mijn vrije tijd train ik met mijn hond Bandit en geef ik les in behendigheid.