Het team

Maak kennis met ons.

Monique Ebbens-Carton

Monique.jpg

 

Monique Ebbens – Carton

Sinds begin 2009 ben ik als dierenarts voor gezelschapsdieren werkzaam. Gedurende die periode heb ik mij verdiept op het gebied van diervoeding en ben ik als allround dierenarts werkzaam geweest bij verschillende praktijken. 

Voor mij is het belangrijk om te werken met een persoonlijke benadering. En waar kan dat beter dan in mijn eigen praktijk?

Daarom ben ik  17 september 2012 dierenkliniek ‘t Spoor gestart.

De eerste 5 jaar was de praktijk op de Joannes Lenartzstraat en woonde wij er boven. Sinds september 2017 zit de praktijk op de Boxtelsebaan en wonen wij en onze kinderen Tess en Hidde er naast. Waardoor wij werk en privé optimaal kunnen combineren.

Mijn man Harm ondersteunde mij in de eerste jaren vooral naast zijn werkzaamheden bij een andere praktijk. Maar sinds 2015 is hij ook volledig werkzaam in onze praktijk. Sindsdien sta ik vrijwel uitsluitend in de spreekkamer. Ik werk alle doordeweekse dagen behalve donderdag.

Harm Ebbens

DSC_4953-01.jpeg

Harm Ebbens

In 2006 ben ik afgestudeerd als dierenarts en daarna in 2011 nog een keer aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Deze laatste studie deed ik naast het werk als dierenarts. In 2012 zijn Monique en ik samen Dierenkliniek 't Spoor gestart, maar in de eerste jaren had ik daar nog een andere baan naast. Via een carriere als dierenarts in verschillende praktijken en in de farmaceutische industrie heb ik er in 2015 voor gekozen om volledig in onze praktijk te gaan werken. Ik ben voornamelijk werkzaam 'aan de achterkant' van de praktijk. Dit zijn voornamelijk de operaties, de echo's, de opnamepatienten en de rontgenfoto's. Verder doe ik ook de administratie van de praktijk en behandel ik meestal de konijnen. Op donderdag, zaterdag en bij drukte sta ik ook in de spreekkamer en ik doe de meeste spoedgevallen tijdens de avond- en weekenddiensten.

Ik ben normaliter als dierenarts aanwezig op elke doordeweekse dag behalve woensdag, maar ik ben elke dag wel een paar uur op de praktijk en ook op zaterdag.

Monique, Harm, dochter Tess en zoontje Hidde wonen bij de kliniek en daarom zullen jullie Tess en Hidde ook geregeld zien.

Aline van Genderen

Aline.jpg

 

Aline van Genderen

In 2000 is Aline afgestudeerd als algemeen dierenarts. In eerste instantie is ze gaan werken als dierenarts voor rundvee en geiten maar daarna heeft ze de overstap gemaakt naar het onderwijs en later in de kwaliteitssector.

In 2022 heeft Aline haar boeken er weer bijgepakt en haar kennis van de gezelschapsdieren opgefrist. Hiervoor heeft ze een half jaar stage bij ons gelopen.

Inmiddels is ze als volwaardig gezelschapsdierenarts bij ons komen werken.

U kunt Aline op dinsdag en donderdag treffen.

In haar vrije tijd geniet ze met haar man en 2 kinderen van hun hond, poezen en schapen.

Joyce van Gorp

DSC_4915-01.jpeg

Joyce van Gorp

In 2015 ben ik afgestudeerd als para-veterinair aan de Helicon in Den Bosch. Ik heb tijdens mijn studie enkele stages gelopen bij Dierenkliniek 't Spoor en daarna mocht ik blijven.

Normaliter ben ik er maandag, woensdag en vrijdag om u vragen te beantwoorden aan de balie of aan de telefoon en om de dierenartsen te assisteren. Op de zaterdagen dat wij dienst hebben ben ik ook op de praktijk te vinden.

In mijn vrije tijd zorg ik samen met vriend Toby voor mijn hondjes Chanel en Holly en genieten wij van onze dochter Emma-Lynn.

 

Joyce Tra

DSC_4938-01.jpeg

Joyce Tra

Ik ben in 2018 afgestudeerd als paraveterinair aan het prinsentuin college in Breda. Mijn afstudeerstage heb ik bij Dierenkliniek 't Spoor gelopen en daarna mocht ik blijven.

Normaliter werk ik alle doordeweekse dagen, behalve de woensdag. Op zaterdag ben ik op de praktijk als wij dienst hebben. Ik sta voor u klaar om u te helpen aan de balie of aan de telefoon. Ook assisteer ik heel graag in de spreekkamer of 'achter de schermen' bij de operaties.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriend Tomas en hond Wolf.

 

 

Anouk Rommen

DSC_4921-01.jpeg

Anouk Rommen

Ik ben in 2020 afgestudeerd als paraveterinair. Ook ik heb mijn afstudeerstage bij Dierenkliniek 't Spoor gelopen en ook ik mocht daarna blijven.

Normaliter sta ik alle doordeweekse dagen, behalve donderdag achter de balie, maar natuurlijk ben ik soms ook in de spreek- of operatiekamer te vinden.

In mijn vrije tijd heb ik veel plezier met mijn hondjes Moos en Milo.

Niels van Gorkom

DSC_4928-01.jpeg

Niels van Gorkom

In 2021 ben ik afgestudeerd als para veterinair. Een aantal van mijn stages heb ik bij Dierenkliniek 't Spoor gelopen en na mijn afstudeerstage mocht ik blijven.

Ik ben alle doordeweekse dagen aanwezig behalve de woensdag en u kunt mij overal treffen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn vogels en hun broedprogramma en werk ik ook bij van de Wouw Diervoeders.

 

 

Indy Leduc

20230128_115842.jpg

 

Indy Leduc

Op zaterdag worden we regelmatig geholpen door Indy.

Indy is nog in opleiding voor paraveterinair.

Waarnemend dierenarts Dietmar Molitor

Dietmar Molitor.jpg

Dietmar Molitor

Als Monique en Harm samen vrij zijn, worden ze al jaren waargenomen door Dietmar Molitor.

We zijn altijd heel blij om de praktijk in vertrouwde handen achter te laten.

Dietmar is niet alleen een heel kundige dierenarts maar wordt ook door onze patienten erg gewaardeerd.

Dietmar neemt ons meestal niet alleen waar, vaak is er ook een 2e waarnemend dierenarts die de minderheid van de uren invult.

 

Waarnemend dierenarts Nicole d'Huy

foto nicole.jpg

Nicole D'Huy

Als Harm en Monique op vakantie zijn, worden ze door twee dierenartsen waargenomen.

Behalve Dietmar Molitor is vaak ook Nicole d'Huy aanwezig.