Harm Ebbens

DSC_4953-01.jpeg

Harm Ebbens

In 2006 ben ik afgestudeerd als dierenarts en daarna in 2011 nog een keer aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Deze laatste studie deed ik naast het werk als dierenarts. In 2012 zijn Monique en ik samen Dierenkliniek 't Spoor gestart, maar in de eerste jaren had ik daar nog een andere baan naast. Via een carriere als dierenarts in verschillende praktijken en in de farmaceutische industrie heb ik er in 2015 voor gekozen om volledig in onze praktijk te gaan werken. Ik ben voornamelijk werkzaam 'aan de achterkant' van de praktijk. Dit zijn voornamelijk de operaties, de echo's, de opnamepatienten en de rontgenfoto's. Verder doe ik ook de administratie van de praktijk en behandel ik meestal de konijnen. Op donderdag, zaterdag en bij drukte sta ik ook in de spreekkamer en ik doe de meeste spoedgevallen tijdens de avond- en weekenddiensten.

Ik ben normaliter als dierenarts aanwezig op elke doordeweekse dag behalve woensdag, maar ik ben elke dag wel een paar uur op de praktijk en ook op zaterdag.

Monique, Harm, dochter Tess en zoontje Hidde wonen bij de kliniek en daarom zullen jullie Tess en Hidde ook geregeld zien.