Wie kan ik vandaag treffen?

Het team

Monique (dierenarts) is de praktijk in 2012 gestart als eenmanspraktijk. Monique wilde graag alles wat uw huisdier aangaat zelf doen maar dat bleek een utopie!

In 2015 zijn ook Harm (dierenarts) en Joyce van Gorp (paraveterinair) erbij gekomen. In 2019 is het team uitgebreid met Joyce Tra (paraveterinair) en in 2020 kwam Anouk  (paraveterinair) erbij. In 2021 sloot ook Niels (paraveterinair) aan. Lang hebben wij een patiëntstop nodig gehad omdat gezamelijk aan te kunnen maar sinds 2023 is Aline (dierenarts) ons team komen versterken en sindsdien is de patiëntstop vervallen.

U kunt daarom in ons vaste team 3 dierenartsen en 4 paraveterinairen treffen.

Wij hebben daarnaast vrijwel altijd een of meerdere stagaires paraveterinair en op zaterdag worden we geholpen door Indy (paraveterinair in opleiding). Als Harm en Monique samen vrij zijn worden we geholpen door onze vaste waarnemend dierenarts Dietmar.

Heel belangrijk vinden we dat ons team met elkaar klikt. Gelukkig hebben we ook allemaal dezelfde persoonlijke benadering naar onze patiënten en hun baasjes en allemaal een open karakte. Er dus ook met een groter team niets aan de filosofie van de praktijk veranderd.

Kijk ook op onze voorstel pagina.

 

Uw aanspreekpunt

Natuurlijk begrijpen we dat het voor u fijn is om altijd hetzelfde gezicht te zien en soms is het juist fijn om eens een frisse nieuwe blik naar uw huisdier te laten kijken.

Dat is de reden dat Monique voornamelijk in de spreekkamer staat, u heeft dan ook de grootste kans om haar te treffen. Op donderdag en zaterdag is Monique vrij en treft u Harm in de spreekkamer. De rest van de week werkt hij voornamelijk achter de schermen en doet hij de operaties, röntgenfoto's, echo's en de zorg voor de opname patiënten. Hij is in dergelijke situaties uw contact persoon. Aline is op dinsdag en donderdag in de spreekkamer te vinden.

Op drukke momenten springt Harm ook regelmatig bij in de spreekkamer om de wachttijden te kunnen minimaliseren.

Als Harm en Monique op vakantie zijn wordt de praktijk waargenomen door Dierenarts Dietmar Molitor. Hij is de vaste waarnemer van de praktijk.

Wij proberen bij het maken van de afspraak altijd  aan te geven bij welke dierenarts u de afspraak heeft.  Heeft u een voorkeur voor een dierenarts? geef uw voorkeur dan gerust zelf aan.

 

Normaliter is ons rooster als volgt

Monique: Maandag, woensdag en vrijdag.

Harm: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en (weekend)diensten.

Aline: Dinsdag en donderdag.

Joyce van Gorp: Maandag, woensdag, vrijdag en regelmatig op zaterdag.

Joyce Tra: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en regelmatig op zaterdag. (Joyce is t/m december 2023 op reis verlof, op donderdag en vrijdag wordt ze waargenomen door Puck van Haaren)

Anouk: Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en regelmatig op zaterdag.

Niels: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Op zaterdag worden we ook geholpen door Indy. Zij is in opleiding tot paraveterinair.