Wie kan ik vandaag treffen?

Het team

Monique (dierenarts) is de praktijk in 2012 gestart als eenmanspraktijk. Monique wilde graag alles wat uw huisdier aangaat zelf doen maar dat bleek een utopie!

In 2015 zijn ook Harm (dierenarts) en Joyce van Gorp (paraveterinair) erbij gekomen. In 2019 is het team uitgebreid met Joyce Tra (paraveterinair) en in 2020 kwam Anouk  (paraveterinair) erbij. In 2021 sloot ook Niels (paraveterinair) aan. U kunt daarom 2 dierenartsen en 4 paraveterinairen treffen.

Gelukkig hebben we allemaal dezelfde persoonlijke benadering en allemaal een open karakter en is er dus ook met een groter team niets aan de filosofie van de praktijk veranderd.

Kijk ook op onze voorstel pagina.

 

Uw aanspreekpunt

Natuurlijk begrijpen we dat het voor u fijn is om altijd hetzelfde gezicht te zien en soms is het juist fijn om eens een frisse nieuwe blik naar uw huisdier te laten kijken.

Dat is de reden dat Monique voornamelijk in de spreekkamer staat, u heeft dan ook de grootste kans om haar te treffen. Op woendag is Monique vrij en treft u Harm in de spreekkamer. De rest van de week werkt hij voornamelijk achter de schermen en doet hij de operaties, röntgenfoto's, echo's en de zorg voor de opname patiënten. Hij is in dergelijke situaties uw contact persoon.

Op drukke momenten springt Harm ook regelmatig bij in de spreekkamer om de wachttijden te kunnen minimaliseren.

Als Harm en Monique op vakantie zijn wordt de praktijk waargenomen door Dierenarts Dietmar Molitor. Hij is de vaste waarnemer van de praktijk.

Wij proberen bij het maken van de afspraak altijd  aan te geven bij welke dierenarts u de afspraak heeft.  Heeft u een voorkeur voor een dierenarts? geef uw voorkeur dan gerust zelf aan.

 

Normaliter is ons rooster als volgt

Monique: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Harm: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en (weekend)diensten.

Joyce van Gorp: Maandag, woensdag, vrijdag en de zaterdagen dat wij dienst hebben. 

Joyce Tra: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en de zaterdagen dat wij dienst hebben.

Anouk: Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en de zaterdagen dat wij dienst hebben.

Niels: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.