Wie kan ik vandaag treffen?

Het team

Monique (dierenarts) is de praktijk in 2012 gestart als eenmanspraktijk. Monique wilde graag alles wat uw huisdier aangaat zelf doen maar dat bleek een utopie!

In 2014 is het team met Daniëlle (dierenarts) en Kelly (paraveterinair)  uitgebreid en in 2015 zijn ook Harm (dierenarts) en Joyce van Gorp (paraveterinair) er bij gekomen. In 2019 is het team uitgebreid met Joyce Tra (paraveterinair) en in 2020 kwam ook Anouk  (paraveterinair) erbij.

Gelukkig hebben we allemaal dezelfde persoonlijke benadering en allemaal een open karakter en is er dus ook met een groter team niets aan de filosofie van de praktijk veranderd.

Kijk ook op onze voorstel pagina.

 

Uw aanspreekpunt

Natuurlijk begrijpen we dat het voor u fijn is om altijd hetzelfde gezicht te zien en soms is het juist fijn om eens een frisse nieuwe blik naar uw huisdier te laten kijken.

Dat is de reden dat wij proberen alleen Monique en Daniëlle in de spreekkamer te zetten, u heeft dan een van hen als aanspreekpunt. Harm werkt voornamelijk achter de schermen.

Op drukke momenten springt Harm regelmatig bij in de spreekkamer om de wachttijden te kunnen minimaliseren.

Ook proberen wij bij het maken van de afspraak altijd  aan te geven bij welke dierenarts u de afspraak heeft.  Heeft u een voorkeur voor een dierenarts? geef uw voorkeur dan gerust zelf aan.

 

Normaliter is ons rooster als volgt:

VANAF 1 JUNI 2020 IS DANIELLE TIJDELIJK ALLEEN VOOR ECHO'S AANWEZIG. Tijdelijk worden haar spreekuren overgenomen door Harm en Monique.

U zult Danielle daarom voorlopig niet zien en Harm is vaker in de spreekkamer. Wellicht dat er ook af en toe door een waarnemend  dierenarts wordt bijgesprongen.

We hopen dat Danielle snel weer is opgeknapt.

Vraag aan de telefoon gerust naar de dierenarts van uw voorkeur.

Rooster 2020.png

Joyce gebruiken wij voor Joyce Tra en Joyceje is Joyce van Gorp.