De operatiekamer

DSC_4982-01.jpeg

 

De operatiekamer

De operatiekamer is uitgerust met een beweegbare tafel waar u dier warm en zacht wordt neergelegd, als dat nodig is.

Om ervoor te zorgen dat het narcose risico tot het minimum wordt beperkt, wordt uw dier door middel van gasanesthesie onder narcose gehouden en krijgt hij altijd extra zuurstof.

Bovendien wordt tijdens de operatie, continue de temperatuur, bloeddruk, ademhaling, hartslag en het zuurstof gehalte in het bloed gecontroleerd door middel van de monitoren.

Bij teefjes voeren wij de sterilisaties indien mogelijk altijd laparoscopisch (met een kijkoperatie) uit. Voor meer informatie hierover kunt u ook kijken op onze website: www.hetnieuwesteriliseren.nl

 

DSC_4970-01.jpeg

Tandheelkunde

Voor tandheelkundige behandelingen hebben wij een aparte ruimte.

Ook voor een uitgebreide gebitsbehandeling moet u dier onder narcose en ook voor deze patiënten hebben we gas anaesthesie met zuurstof en een uitgebreide bewaking.

Om te zorgen dat de tijd dat u dier daarvoor onder narcose is, zo kort mogelijk blijft, hebben we een uitgebreid tandheelkunde apparaat waardoor gebitsbehandelingen snel en uitgebreid uitgevoerd kunnen worden.

Ook hebben we de beschikking over een röntgen apparaat speciaal voor tandheelkundige foto's, zodat we optimale zorg kunnen leveren.

 

Neem ook een kijkje in de opnames