Wegomleiding Joannes Lenartzstraat 4 oktober tm 1 november 2019 | Blog

Wegomleiding Joannes Lenartzstraat 4 oktober tm 1 november 2019

Geschreven op 13-10-2019

Vrijdag 4 oktober tot en met maandag 1 november 2019 wordt de Joannes Lenartzstraat afgesloten rondom de kruising met de Spoorlaan.

Komt u van de kant van De Lind / Gemeulenhoeken weg dan kunt u zoals gebruikelijk de Boxtelsebaan in rijden en bij ons komen.

Komt u van de kant van de Sprendelingenstraat/ Heusdensebaan (Tilburg/Haaren/Boxtel/Vught) of vanuit de Spoorlaan dan moet u omrijden.

Van de kant van de Sprendelingenstraat/ Heusdensebaan (Tilburg/Haaren/Boxtel/Vught) adviseren wij u naar de Sprendelingenstraat (Dit is de straat waar de Praxis/Karwei aan liggen) te gaan of daarop te blijven en deze te vervolgen tot hij overgaat in de Laarakkerweg (Richting Boxtel). Dan kunt u het spoor oversteken en dan vervolgt u uw weg op de Nicolaas van Esch straat (direct na de spoorwegovergang naar rechts). U rijdt dan paralel aan het spoor tot u links de Canisus straat in kunt. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts; dit is de Boxtelsebaan. Deze rijdt u uit tot u ons pand aan uw rechterhand ziet.

Komt u vanuit de Spoorlaan? Dan adviseren wij u om ter hoogte van het station rechts de stationstraat in te rijden en vervolgens links De Lind op. Bij de Joannes Kerk kunt u wel richting de Boxtelsebaan rijden.

Op donderdagen is De Lind afgesloten door de weekmarkt, we adviseren u dan om vanaf de stationstraat rechtdoor te rijden de Burgemeester Verwielstraat in. Bij de 1e rotonde gaat u links de Burgemeester Canterslaan in en deze rijdt u uit tot aan de Gemullenhoekenweg. U gaat links de Gemullenhoekenweg in en rijdt deze uit tot u bij De Lind komt aan de kant van de Joannes Kerk, dan kunt u voorbij de kerk rechts de Boxtelsebaan in.

Wij hopen dat de overlast tot het minimaal beperkt blijft.

Verkeersadvies 4 okt tm 1 nov 2019.jpgVerkeersadvies 4 okt tm 1 nov 2019.jpg

 

Comments

There are no comments

Post a comment