Wegomleiding Joannes Lenartzstraat 9 september tm 4 oktober 2019 | Blog

Wegomleiding Joannes Lenartzstraat 9 september tm 4 oktober 2019

Geschreven op 07-09-2019

Maandag 9 september tot en met maandag 4 oktober  2019 wordt de Joannes Lenartzstraat afgesloten rondom de kruising met de Boxtelsebaan.

Dit betekent dat u de Boxtelsebaan niet vanaf de kant van het centrum kunt inrijden.

Komt u van de kant van De Lind / Gemeulenhoeken weg dan adviseren we u voor cafe Koosje de peperstraat in te rijden. U kunt uw auto dan eventueel parkeren op de parkeerplaats bij De Kapperij en dan in de richting van het Friethuys de parkeerplaats aflopen. Als u de Boxtelsebaan dan oversteekt bent u bij ons. Ook kunt u de peperstraat uitrijden tot u links de secr. van den Hoevelstraat in kunt. De volgende links is de Boxtelsebaan. Als u die uitrijdt ziet u aan de rechterhand ons pand.

Komt u van de kant van de Sprendelingenstraat/ Heusdensebaan (Tilburg/Haaren/Boxtel/Vught) of vanuit de Spoorlaan dan adviseren we u naar de Sprendelingenstraat (Dit is de straat waar de Praxis/Karwei aan liggen) te gaan of daarop te blijven en deze te vervolgen tot hij overgaat in de Laarakkerweg (Richting Boxtel). Dan kunt u het spoor oversteken en dan vervolgt u uw weg op de Nicolaas van Esch straat (direct na de spoorwegovergang naar rechts). U rijdt dan paralel aan het spoor tot u links de Canisus straat in kunt. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts; dit is de Boxtelsebaan. Deze rijdt u uit tot u ons pand aan uw rechterhand ziet.

Wij hopen dat de overlast tot het minimaal beperkt blijft.

Verkeersadvies 9 sept tm 4 okt 2019.jpg

 

Comments

There are no comments

Post a comment