www.hetnieuwesteriliseren.nl | Blog

www.hetnieuwesteriliseren.nl

Geschreven op 20-07-2019

Wij steriliseren sinds ruim een jaar alle teven boven de 5kg middels een kijkoperatie. Dat vindt Harm, die al deze operaties uitvoert plezierig, en ook voor de patiënten en hun baasjes is dat plezierig! Dat is niet onopgemerkt gebleven en daarom sturen een aantal dierenartsen uit de omgeving, die zelf niet de beschikking hebben over een laproscoop, eigenaren die om een kijkoperatie van hun teef vragen, voor deze operatie naar ons door. Om deze mensen, die niet met onze kliniek bekent zijn, goed voor te lichten hebben wij de website; www.hetnieuwesteriliseren.nl gemaakt. Maar wat blijkt: ook onze eigen patiënten vinden het fijn van te voren goed te weten wat er gaat gebeuren tijdens de operatie van hun hond! Bent u nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje!

Comments

There are no comments

Post a comment