Konijnenherberg | Blog

Konijnenherberg

Geschreven op 01-10-2016

Vanaf heden gaan wij de veterinaire zorg voor de konijnenherberg verzorgen. De konijnenherberg in Moergestel vangt konijnen op die het beter kunnen hebben op een nieuw adres, verzorgt vakantieopvang voor konijnen en cavia's en herplaatsen konijnen.
Konijnen zijn niet graag alleen, maar accepteren ook niet zomaar elk konijn die erbij gezet wordt. Mocht u een nieuw vriendje zoeken voor uw konijn? Neem dan eens contact op met de konijnenherberg; ze kan uw konijn dan 'koppelen' en zo een maatje vinden die bij hem past.
Lonneke, de eigenaresse van de konijnenberg, heeft in een korte tijd een prachtige opvang neer gezet waar enorm goed over de gezondheid en het welzijn van de konijnen wordt gewaakt. En waardoor al een heleboel konijnen een mooi nieuw thuis hebben gekregen.
De opvang en dergelijk hoog kwalitatieve verzorging van konijnen kost geld. Meer geld dan zij vraagt voor de opvang en de te herplaatsen konijnen. Gelukkig heeft ze hulp van vrijwilligers. Ook verkoopt zij knuffeltjes, kaarten, konijnenbenodigheden enz. en het is ook mogelijk om haar te sponsoren met. Neem eens een kijkje op haar facebookpagina of website of neem voor meer informatie contact met haar op.
Op naar een leuke samenwerking! De knuffeltjes zijn ook bij ons in de praktijk te koop.

Comments

There are no comments

Post a comment